ducă-se

toetu

Incerc sa-mi mut privirea de la tot ce inteapa si zgarie, sa ma port de parca m-as afla intr-o excursie in care nu te plangi de mancare si de servicii, pentru ca stii ca e doar ceva temporar si nu se face sa-ti strici buna dispozitie pentru ceea ce dispare cand clipesti.
Ma infig in detalii, imi cumpar zdranganele de agatat la geam, am in geanta bomboane pentru cei care se uita la desene animate. Suport cat mai trebuie si, pana atunci, mananc inghetata. O strategie ce poate deveni usor paguboasa, de-atatea ori am vazut cum oamenii isi fabrica vieti din baloane de sapun, amagindu-se ca lucesc frumos in soare si, uite, sunt facute de ei, totul tine de vointa de a te concentra pe ce e inauntrul bulei, ignorand faptul ca in curand va-ncepe ploaia. Nici macar nu se uita la meteo, numai si numai din cauza asta.
Sa am grija ca decorul de tara a tuturor minunilor sa nu se transforme-ntr-o capcana pe care mi-am faurit-o singura.

This entry was posted in zilnice. Bookmark the permalink.

10 Responses to ducă-se

 1. did says:

  ioi tu, ce-mi place poza!

 2. Roxa says:

  Si mie-mi place poza, in conditiile in care nu suport pozele cu picioare. Asta e bestiala. Si balonasul tau de inghetata e tare misto. :) Un refugiu de care mi-e dor ca naiba.

 3. oompa says:

  Oamenii privesc adesea in jos si sunt uimiti de ce vad.
  E inflatie de picioare in fotografii, dar uneori nu ma pot nici eu abtine.

 4. did says:

  roxa, exact si eu d-aia am reactionat. ca nu mi plac pozele cu picioare. de fapt, eu am o probl cu degetele de la picioare :D dar uite ca asta a fo exceptia.

 5. a l'Exandru says:

  Nu pot citi ce-ai scris pentru ca mi se pare splendida fotografia. :)

 6. oompa says:

  Pai multumesc, ce pot zice… :)

 7. Yuki says:

  ce-mi aminteste poza asta de un tablou de Frida :)

 8. Roby says:

  So excited I found this article as it made things much qukeicr!

 9. J’ai été bien sage cette année… je souhaite de conserver ce que j’ai de plus précieux ma santé! Ensuite, de vivre de beaux moments en famille et avec les amis (autour d’une bûche haute-Couture)! Mais ce que je désire le plus c’est terminer ma maîtrise en début d’année, pour pouvoir me consacrer à d’autres projets!Joyeuses Fêtes à toute l’équipe!

 10. Thanks for all your efforts that you have put in this. very interesting info . “A sense of humor is the ability to understand a joke and that the joke is oneself.” by Clifton Paul Fadiman.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subscribe without commenting